Audiovisueel vakwerk met impact

Met D-Dream dekt de vlag de lading. Je weet precies waar je aan toe bent. Gedurende het hele traject van je evenement kan je rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service door een ervaren team. Wij denken mee met je concept, leiden het technisch in goede banen en zorgen voor een perfecte praktische afhandeling. Geen kopzorgen voor jou en jouw medewerkers. Reken op het nieuwste av-materiaal, de beste technici en een stipte dienstverlening. Jouw event wordt een totaalbeleving!

Live, hybride of online?

D-Dream’s expertise beperkt zich niet enkel tot live evenementen. Ook voor virtuele of hybride events kan je bij ons terecht. Niet zeker welke formule het beste bij jouw concept of doelpubliek past? Daag ons uit tot een brainstorm. Samen winnen we de harten van jouw doelpubliek via het geschikte kanaal!

Ben je nog niet thuis in de online event wereld? Maak je geen zorgen, D-Dream staat jou bij met raad en daad. Van concept tot scenario tot techniek en decor tot het kiezen van een geschikte platform. Wist je trouwens dat er verschillende platformen bestaan die niet enkel livestreaming ondersteunen maar ook netwerkgelegenheden bieden en jouw sponsors in de kijker zetten?

Ontek onze Skyline Studio's in het Marriott Hotel Gent

Nog op zoek naar een geschikte locatie om jouw virtueel of hybride event te organiseren? Neem dan even een kijkje in onze Skyline Studio’s gelegen in het Ghent Marriott Hotel.

Samen met onze camera-partner en mediacoach begeleiden we jouw online of hybride event van A tot Z. We gaan van start met het concept, redactionele verhaal en branding en kiezen aansluitend de juiste distributievorm. Vervolgens wordt de studio technisch en decoratief ingericht naar jouw wensen. Tijdens de opnames staan onze regisseur, media coach en technisch team klaar om alles in goede banen te leiden.

Veel meer dan een studio

De ruime hotelfaciliteiten van het Ghent Marriott Hotel geven jouw organisatie net dàt ietsje extra: een professionele en persoonlijke ontvangst, uitgebreide cateringfaciliteiten op elk moment van het event (dranken, ontbijt, lunch, diner, receptie), volledig uitgebouwde greenroom en backstage-voorzieningen. De meetingrooms met een capaciteit tot 250 personen maken van Skyline Studio’s de geschikte hybride event locatie in centrum Gent. En waarom niet vooraf of aansluitend overnachten? Bij Skyline Studio’s is de (zevende) hemel niet begrensd.

Waarom werken met D-Dream?

Innovatie met impact

We volgen internationaal de nieuwste trends in de sector, op technisch en creatief vlak. Zo verrassen we u met spectaculaire creaties die nog lang nazinderen bij uw deelnemers. We hebben gigantisch veel audiovisueel materiaal op voorraad – piekfijn verzorgd en inclusief de nieuwste technologische snufjes.

Duidelijke communicatie

Bij de voorbereidingen en realisatie van uw project krijgt u bij D-Dream één centraal aanspreekpunt. Minder schakels voorkomt vergissingen, maakt de beslissingslijn sneller en zorgt voor het geruststellend gevoel tijdens de weg naar uw grote moment.

Zonder fouten

D-Dream is ervaren en weet wat de mogelijke problemen en obstakels zijn bij complexe en minder complexe projecten. U hebt maar één kans om een goede indruk te maken. Samen met u grijpen we die met beide handen. U kunt gerust zijn, alles komt goed.

Flexibiliteit

Naast innovatie is flexibiliteit een van onze belangrijkste troeven. We hebben een vast team van account- en projectmanagers dat elk project in goede banen leidt. En een equipe van meer dan 50 flexibele medewerkers.

Projectmanagement

D-Dream maakt gebruik van software voor onze projectplanning. U krijgt via een wachtwoord toegang tot een aparte server waar u alle informatie online vindt. Daar volgt u makkelijk projecten en administratie op.

Rationeel energieverbruik

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons bedrijf doet er alles aan om bedrijfsevents met impact te creëren voor uw medewerkers of klanten, maar met een minimale impact op het milieu.

Contacteer ons

Wilt u ook een bedrijfsevent dat ‘top-of-mind’ blijft bij uw medewerkers of klanten? Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte  oplossingen. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, met een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden.