Audiovisueel vakwerk met impact

Met D-Dream dekt de vlag de lading. Je weet precies waar je aan toe bent. Gedurende het hele traject van je evenement kan je rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service door een ervaren team. Wij denken mee met je concept, leiden het technisch in goede banen en zorgen voor een perfecte praktische afhandeling. Geen kopzorgen voor jou en jouw medewerkers. Reken op het nieuwste av-materiaal, de beste technici en een stipte dienstverlening. Jouw event wordt een totaalbeleving!

Waarom werken met D-Dream?

Innovatie met impact

We volgen internationaal de nieuwste trends in de sector, op technisch en creatief vlak. Zo verrassen we u met spectaculaire creaties die nog lang nazinderen bij uw deelnemers. We hebben gigantisch veel audiovisueel materiaal op voorraad – piekfijn verzorgd en inclusief de nieuwste technologische snufjes.

Duidelijke communicatie

Bij de voorbereidingen en realisatie van uw project krijgt u bij D-Dream één centraal aanspreekpunt. Minder schakels voorkomt vergissingen, maakt de beslissingslijn sneller en zorgt voor het geruststellend gevoel tijdens de weg naar uw grote moment.

Zonder fouten

D-Dream is ervaren en weet wat de mogelijke problemen en obstakels zijn bij complexe en minder complexe projecten. U hebt maar één kans om een goede indruk te maken. Samen met u grijpen we die met beide handen. U kunt gerust zijn, alles komt goed.

Flexibiliteit

Naast innovatie is flexibiliteit een van onze belangrijkste troeven. We hebben een vast team van account- en projectmanagers dat elk project in goede banen leidt. En een equipe van meer dan 50 flexibele medewerkers.

Projectmanagement

D-Dream maakt gebruik van software voor onze projectplanning. U krijgt via een wachtwoord toegang tot een aparte server waar u alle informatie online vindt. Daar volgt u makkelijk projecten en administratie op.

Rationeel energieverbruik

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons bedrijf doet er alles aan om bedrijfsevents met impact te creëren voor uw medewerkers of klanten, maar met een minimale impact op het milieu.

Contacteer ons

Wilt u ook een bedrijfsevent dat ‘top-of-mind’ blijft bij uw medewerkers of klanten? Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte  oplossingen. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, met een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden.