Know-how en service

D-Dream creëert al meer dan 20 jaar straffe verhalen met beeld, licht, geluid en omgeving. Ons creatief en technisch team zet creatieve concepten neer voor grote en kleine bedrijfsevents, we ontwerpen het licht- en geluidsplan, regisseren de audiovisuele techniek en we leveren geluidsinstallaties, spots, podia, camera’s, elektriciteit, ophangsystemen en ervaren personeel. We zorgen ervoor dat alles klopt, ook bij complexe events. Impact maken is ons vak.

Het professioneel uitvoeren van uw event is mogelijk dankzij een ervaren en professioneel team met de nodige know-how. We nemen de tijd om uw project in kaart te brengen, u te adviseren over het creatief concept voor uw verhaal en een team samen te stellen dat een perfecte match is.

Concreet gaan we als volgt te werk

  • STAP 1:  Intakegesprek: Welk soort bedrijfsevent? Wat wenst U te bereiken? Hoe ziet u het?
  • STAP 2:  Na het beluisteren van uw vragen en wensen, maken we een eerste gedetailleerde analyse. Tijdens een locatiebezoek krijgen onze ideeën vorm.
  • STAP 3:  Alle puzzelstukjes worden samengelegd in een gedetailleerd voorstel: een concreet concept, een stappenplan voor de realisatie … en niet onbelangrijk: een heldere en duidelijke offerte.
  • STAP 4:  Graag gaan wij over ons voorstel met U in gesprek: aanpassingen, bedenkingen, extra wensen, …
  • STAP 5:  Na uw goedkeuring gaan we direct aan de slag, van A tot Z.

Contacteer ons

D-Dream zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen en methodes voor uw bedrijfsevent. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat: u verliest geen tijd met de zorgen over uw event en u vermijdt problemen door onze professionele en creatieve aanpak. Know-how en service maken het verschil.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Wij nemen graag de tijd voor u en uw bedrijfsevent.