Audiovisueel vakwerk met impact

Met D-Dream dekt de vlag de lading. Je weet precies waar je aan toe bent.  Je kan voor het hele traject van je bedrijfsevents rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers. Wij denken mee met jouw concept, leiden het technisch in goede banen en zorgen voor een perfecte praktische afhandeling. Geen kopzorgen voor jou en jouw medewerkers. Reken op het nieuwste av-materiaal, de beste technici en een stipte dienstverlening. Jouw event wordt een totaalbeleving!

Bedrijfsevent

Waarom werken met D-Dream?

Innovatie met impact

We volgen internationaal de nieuwste trends in de sector, op technisch en creatief vlak. Zo verrassen we je met spectaculaire creaties die nog lang nazinderen bij je deelnemers. We hebben gigantisch veel audiovisueel materiaal op voorraad – piekfijn verzorgd en inclusief de nieuwste technologische snufjes.

Duidelijke communicatie

Bij de voorbereidingen en realisatie van jouw project krijg je bij D-Dream één centraal aanspreekpunt. Minder schakels voorkomt vergissingen, maakt de beslissingslijn sneller en zorgt voor het geruststellend gevoel tijdens de weg naar jouw grote moment.

Zonder fouten

D-Dream is ervaren en weet wat de mogelijke problemen en obstakels zijn bij complexe en minder complexe projecten. Je hebt maar één kans om een goede indruk te maken. Samen met jou grijpen we die met beide handen. Je kunt gerust zijn, alles komt goed.

Flexibiliteit

Naast innovatie is flexibiliteit een van onze belangrijkste troeven. We hebben een vast team van account- en projectmanagers dat elk project in goede banen leidt. En een equipe van meer dan 50 flexibele medewerkers.

Projectmanagement

D-Dream maakt gebruik van software voor onze projectplanning. Je krijgt via een wachtwoord toegang tot een aparte server waar je alle informatie online vindt. Daar volg je makkelijk projecten en administratie op.

Rationeel energieverbruik

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons bedrijf doet er alles aan om bedrijfsevents met impact te creëren voor jowuw medewerkers of klanten, maar met een minimale impact op het milieu.

Contacteer ons

Wilt je ook een bedrijfsevent dat ‘top-of-mind’ blijft bij jouw medewerkers of klanten? Onze specialisten en ons team staan voor je klaar met efficiënte  oplossingen. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, met een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.