"Teamwork makes the (D)Dream Work"

“Het was een eer om dit project samen met jullie te mogen verwezenlijken, en we konden ons geen betere omkadering wensen!”

Spektakel met dans licht & video

Gymmax Dance zorgde voor een groot spektakel op de Grote Markt van Dendermonde, met het stadhuis als achtergrond. “We zetten veertien dansers in, met aangepaste choreografieën op muziek die de jonge Dendermondse componist Koen Janssen aanleverde”, zegt choreografe Danny Verneirt, stuwende kracht achter het gebeuren. “Dat alles gaat samen met een uniek klank- en lichtspektakel op de gevels van het stadhuis.

Love, Hope, Friendship, Freedom

Een moeilijk corona jaar bracht inspiratie voor dit project. Ik geloof erin dat we hoop moeten blijven hebben en dus kreeg de show ook de titel Lights of Hope. Na een donkere periode mag er weer licht zijn.” De show werd uitgewerkt rond de thema’s: “Love, Hope, Friendship, Freedom”.

Tevreden klant!

Peter van Gymmax Dance: “De talrijke reacties die wij ontvingen (en nog steeds ontvangen) zijn unaniem lovend en hartverwarmend. Dit herinnert er ons ook weer aan waarom we dit project zo graag wilden doen…Love, Friendship, Freedom, Together.
Het was een eer om dit project samen met jullie te mogen verwezenlijken, en we konden ons geen betere omkadering wensen!
Teamwork makes the (D)Dream work.”