Red Bull Guest House

‘Een exclusieve, fantastische ervaring.’

Tomorrowland brengt elk jaar de wereld samen op een groot Dancefestival in De Schorre (Boom). Om een select gezelschap van internationale gasten een unieke beleving te bezorgen, kwam het Red Bull Guesthouse tot leven.

Trendy verwennen

Bart Clerckx: “Het Red Bull Guesthouse is een exclusieve, fantastische ervaring voor genodigden vanuit alle hoeken van de wereld. Het trendy Jam Hotel in Brussel wordt speciaal voor dit event omgebouwd tot een unieke belevingslocatie met een aantrekkelijke vibe.

Een hotel integraal omtoveren tot een opwindende eventlocatie is geen kleine opdracht. Maar de klus werd perfect gerealiseerd door een vlotte samenwerking tussen D-Dream en Keep it Quiet, trending in het organiseren van bedrijfsevenementen, publieke evenementen & brand activaties.

“3 dagen lang biedt het hotel, aanvullend op Tomorrowland, een feestelijk onderkomen aan een selecte groep van 160 Red Bullgasten. Met verrassingen allerhande, vibing party’s, unieke incentives en hoogstaande catering wordt het internationale gezelschap tot in de puntjes verwend. Optimaal genieten staat daarbij centraal.”

Veeleisende beleving

Bij het creëren van die veeleisende beleving, bleek D-Dream alvast de ideale realiserende partner.

“In het hotel werden een aantal hotelkamers volledig gestript en door D-Dream heringericht tot bijzondere ‘surprise rooms’. Maar hun expertise in licht en geluid was ook prominent aanwezig tijdens de nightlife party’s. Het hele hotel ademde exclusiviteit en bijzonderheid. Afgewerkt tot in de puntjes en gesmaakt door onze gasten die zich door deze activaties voluit konden ontspannen.”

Een ijzersterk concept, met een veeleisende uitwerking.

“Een uitmuntende beleving krijg je pas als alles tot in de puntjes is georganiseerd, zowel in de voorbereidende als realiserende fase. En binnen al die aspecten werd D-Dream als zeer sterke partner ervaren. Vanuit een vlotte communicatie constructief meedenken binnen een kwaliteitsgerichte aanpak. Flexibel en dynamisch zijn aspecten die we binnen deze samenwerking overduidelijk herkenden en waardeerden.”

Happy gasten, tevreden klanten

De hoge verwachtingen werden alvast ingelost.

“Onze gasten staken hun waardering achteraf niet onder stoelen of banken. Aanvullend op de Tomorrowland-experience waardeerden zij het uniek concept dat we samen met D-Dream realiseerden. Happy gasten, tevreden klanten. Een geslaagde incentive.”