“D-Dream is al meer dan 10 jaar een van onze vaste audiovisuele partners”

Elk jaar zet ICI PARIS XL de medewerkers van zijn winkels in de bloemetjes. Tijdens een bedankingsfeest viert de parfumerieketen de werkjubilea van haar verkoopsters en deelt ze verschillende awards uit aan haar winkels. De editie van 2019 stond helemaal in het teken van ‘The Great Gatsby’. In opdracht van eventorganisator Recodin bouwden we het podium en stonden we in voor licht, geluid en video.

Alle techniek van a tot z

Zaakvoerder Dimitri Segers van Recodin: “We werken al meer dan 10 jaar samen met D-Dream. Voor het personeelsfeest van ICI PARIS XL hebben we hun het hele technische luik in handen gegeven. Met onder andere de inrichting van een ontvangstruimte en de bouw van een podium dat uit 2 podia boven elkaar bestond. Op een groot doek werd een aftelklok geprojecteerd. Toen de klok op nul stond, viel het doek en ging een deur open naar het eigenlijke evenement.”

Creatieve uitwerking

“Op een videomuur werden tamelijk complexe video’s getoond die D-Dream samengesteld had. Sfeerverlichting, special effects zoals confettikanonnen en een grote lichtset maakten het personeelsfeest af. We weten dat we voor de techniek van onze evenementen op D-Dream kunnen vertrouwen. Wij tekenen het plan, zij werken het met beeld, licht en geluid telkens helemaal uit tot een knaller van formaat.”

Persoonlijke aanpak

“Waarom D-Dream al zo lang een van onze vaste audiovisuele partners is? Ze weten wat ze kunnen, en wat niet. Hun materialen zijn van topkwaliteit. Al hun medewerkers zijn professionals die hun vak kennen. En wat ik zelf belangrijk vind: D-Dream is een bedrijf dat niet te groot is, maar ook niet te klein. De zaakvoerders werken mee aan de evenementen. Combineer dat met een projectcoördinator die je evenement van je offerteaanvraag tot de afbraak volledig opvolgt en je komt automatisch tot die persoonlijke aanpak die eventorganisatoren op prijs stellen.”