Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium geeft bouw- of verbouwprojecten een unieke toets van duurzame schoonheid. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve profielen voor onder meer aluminium ramen, deuren en veranda’s.

Innovaties presenteren

Om de Reynaers vakmannen en installateurs op te leiden rond de laatste nieuwigheden werd een klantevent georganiseerd. In opdracht van eventbureau Goosebumps mochten we de vergaderzalen van het gloednieuwe Gantoise voorzien van een podium, audio, verlichting en schermen.

Professioneel en stijlvol

Dankzij onze audiovisuele toepassingen maken wij bedrijfspresentaties interactief en luchtig, zonder aan professionaliteit te moeten inboeten. Een videowall en duplicatieschermen zorgen ervoor dat je verhaal duidelijk is voor iedereen, ook tot achteraan in de zaal. De microfoons en luidsprekers worden opgesteld en uitgebreid getest zodat de verstaanbaarheid optimaal is en uplighters en sfeerverlichting zorgt voor de juiste uitstraling van locatie.

Praktische afhandeling

De sprekers van Reynaers Aluminium konden op D-Dream rekenen voor de technische begeleiding. Onze audio- en lichttechniekers zetten je in de spotlight zodat jij enkel moet focussen op het vertellen van je verhaal. Daarnaast staat ons team ook in voor de videocaptie van je voordracht, de perfecte oplossing voor presentaties op grote locaties of bij hybride events.