Event zonder geluidsversterking?
Maak kennis met de silent workshop.

Geen idee wat een stille workshop is? De deelnemers volgen de presentatie via hun headset. Zo organiseer je verschillende workshops in 1 ruimte zonder dat ze elkaar storen. D-Dream paste de techniek toe bij Actiris Connect 2017, in opdracht van The Oval Office. We zorgden ook voor licht, geluid, projectie en opnames in het grote auditorium.

Dries Mahieu, accountmanager bij The Oval Office: “Voor Actiris, de Brusselse dienst voor arbeidsbemiddeling, coördineren we al 3 jaar alle interne communicatieacties en events. Dus ook de jaarlijkse bijeenkomst voor het personeel: Actiris Connect. 1200 medewerkers zakten op 19 oktober 2017 af naar Paleis 10 en het aanpalende Auditorium 2000 van Brussels Expo om de vinger aan de pols te houden van de veranderingen in de samenleving én hun eigen organisatie.”

Licht, geluid, projectie en livecaptatie

“De mensen van Actiris hadden de keuze tussen 2 programma’s: 6 silent workshops of postersessies en speeddates met collega’s. Voor de audiovisuele ondersteuning schakelden we D-Dream in. Ze plaatsten de boxen voor de 6 workshops, de schermen, geluidsinstallatie en 700 headsets. Elke box werd in een andere kleur verlicht. Zo vonden de deelnemers makkelijk hun favoriete workshop terug. D-Dream regelde ook de sfeerverlichting bij het onthaal en deed de volledige technische regie in Auditorium 2000 waar de plenaire sessies plaatsvonden. Dus licht, geluid, projectie én livecaptatie.”

Audiovisuele partner met dezelfde professionele attitude

“The Oval Office is een fullservice Live Communication bureau. Vanuit de overtuiging dat merken en mensen elkaar inspireren, creëren we live driven merkbelevingen die organisaties én hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren. We hebben enorm veel expertise in eigen huis. We bieden onze klanten vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent experts in corporate & marketingevenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en pr. Zo kunnen we ze snel bedienen en zijn we zeker dat het af is.”

“Doen we toch een beroep op externe partners? Dan vragen we van hen dezelfde professionaliteit en kwaliteit. En die vinden we terug bij D-Dream. Ze reageren snel op aanvragen en sturen een uitgebreide offerte mét 3D-ontwerp van de opstelling. Het is leuk om die info aan onze klant te kunnen tonen. Ook tijdens het event is alles tiptop. Ze duiden 1 projectcoördinator aan die ook ons aanspreekpunt is. Zo verloopt de samenwerking als een Zwitsers uurwerk.”