Bedrijfsevent
Bedrijfsevent

Cum Laude

Hoe je de 10 meter hoge Waagnatie omtovert tot een intieme club

De Waagnatie in Antwerpen omtoveren tot een gezellige club? D-Dream deed het in opdracht van Cum Laude Events voor t-groep, de groep achter uitzendbureau t-interim en rekruteringsbureau Ascento. Voor het jaarlijkse personeelsfeest en de 15de verjaardag van t-groep zakten de medewerkers af naar hun eigen t-club. Wij tekenden voor de audiovisuele ondersteuning.

Annemie Braes, managing director van Cum Laude: “De Waagnatie is een grote en vooral hoge evenementenhal. Om een toffe, trendy clubsfeer te creëren, heeft D-Dream de hal met doeken van 6 meter hoog in verschillende ruimtes opgedeeld. Dat maakte alles een stuk gezelliger en intiemer. 400 medewerkers van t-groep zaten aan tafeltjes voor een centraal podium.”

Intieme clubsfeer dankzij audiovisueel hoogstandje

“Om de gasten helemaal in de clubsfeer onder te dompelen, heeft D-Dream alle toeters en bellen bovengehaald: lasers, een discobal, zeepbellen- en rookmachines, … Licht, geluid, projecties: de hele technische ondersteuning was bij hen in goede handen. De gasten kregen ook de online verjaardagswensen die t-groep ontving te zien.”

Meedenken, voorstellen en uitwerken

“We werken voor verschillende evenementen met D-Dream samen. Zoals het jaarlijkse GS1-Forum over elektronische communicatie tussen bedrijven. Waarom? Een evenement staat of valt met techniek. Daarom heb je een audiovisuele partner nodig die met je meedenkt, ideeën en concepten uittekent en alles tot in het kleinste technische detail volledig uitwerkt. Precies wat D-Dream doet.”

Alles uit de kast halen

“D-Dream zet zijn woorden ook altijd om in daden. Leverings- en plaatsingsdeadlines? Die halen ze altijd. Heb je last minute extra materiaal nodig? Ze bewegen hemel en aarde om ervoor te zorgen dat het er staat. Hun crew? Die is technisch top. Tijdens uw evenement doen ze alles van een leien dakje lopen. Op het juiste moment de juiste video starten of de juiste microfoon openzetten: het lijkt vanzelfsprekend, maar bij hen is dat perfect tot op de seconde getimed. Voor ons mag het partnerschap met D-Dream nog lang blijven duren.”